Bogoljub Karić platio više od milion dolara za venčanje svoje dece

Istaknuti biznismen Bogoljub Karić je nedavno platio milion evra – ili 1,16 miliona dolara – za proslavu venčanja njegovih sina i kćeri. Ali, koliko je uzbudljiva cena kolektivnog venčanja, još je uzbudljivija njegova očigledna veština organizovanja.

Bogoljub i njegova supruga, Milanka, održali su 18. avgusta svečanost kako bi proslavili zajednicu svoga sina Nebojše i njegove ljubavi, Ksenije Luhnove. Raskošna svečanost se dogodila na Svetom Stefanu, gde je mogla biti skrivena od pogleda javnosti. Tokom ceremonije, Nebojša se zakleo da će Kseniju večno voleti.

Na svadbi su bili prisutni samo izabrani zvaničnici. Međutim, budući da je Bogoljub još uvek želeo da i drugi vide najemotivnije aspekte venčanja, pobrinuo se da se svečanost emituje uživo na Facebooku.

Jedan od najvažnijih nezaboravnih delova prenosa ceremonije bio je Bogoljub koji je uhvatio mikrofon i otpevao lepu pesmu na pozornici. Pesmu je posvetio svojoj „večnoj ljubavi“ i „lepoti“, njegovoj „Mar.”

Međutim, posle svadbene ceremonije njegovog sina, Bogoljub je održao crkvenu ceremoniju za sve četvoro dece. Tokom ove ceremonije, njegove dve ćerke Nadežda i Jelena su se udale za dva brata, Dejana i Gorana Lazarevića. Njegova treća ćerka, Danica, ponovo se udala za svog dragog, Nikolu Stojilkovića.

Bogoljub je bio očito preplavljen svom ljubavlju i podrškom koju su on i njegova porodica – „dinastija“ Karić – primili tokom kolektivne svadbene svečanosti. On je najavio na Facebooku da je on najsrećnija osoba na svetu, jer su sva njegova deca uspela da pronađu istinsku ljubav u svojim partnerima. Osim toga, pronašao je i ljubav u svojoj sopstvenoj „Maru“ s kojom je iskusio poštovanje, ljubav i toleranciju četiri decenije. Zajedno, poučavali su svoju decu o smislu ljubavi i poštovanja, a iste lekcije prenose svojim unucima. Potaknuo je svoju online publiku da vole druge i da cene svoje porodice, jer je porodica jedne osobe njeno najbezbednije mesto.

Comments are closed.